torsdag den 5. november 2015

Ny Piercing!

Jeg ville egentligt have blogget om min nye piercing igår da jeg fik den tirsdag aften, men igår var altså date night og derfor kan den slags godt ryge bag i køen.

Men som nævnt ovenstående så blev jeg piercet tirsdag aften. Lonnie tog billeder ligesom hun også gjorde sidst jeg blev piercet, men tror nu jeg har set lidt mere anstrengt ud og det er et held billederne faktisk blev okay, for Lonnie turde ikke kigge da det gør hende svimmel.

Som man kan se på det første billede skal man tydeligvis se lidt dum ud når man får lavet en læbepiercing, men synes nu det blev super fedt!


Jeg har længe overvejet at få lavet en læbepiercing og nu er den der altså og den skal bestemt heller ikke nogen steder, dog glæder jeg mig til, at få en lidt mindre piercing i, for den her er lidt voldsom.

Jeg har fået lavet den ved en piercer der holder til ved Fyns Tattoo Corner og det er helt sikkert der jeg får lavet eventuelt fremtidige piercinger også, for har været der med min industrial og nu min læbepiercing og han er bare super professionel hvilket er et kæmpe plus og ud over det holder han af hans arbejde.


Det gjorde mere ondt at få lavet piercingen end ventet og blev derfor nok en smule hvid i hovedet, han spurgte i hvert fald et par gange om jeg nu også var okay, men det er nu fint nok!

Det er lidt udfordrende at spise med den og indtil videre drikker jeg også af sugerør da det er noget af det eneste der fungerer. Jeg elsker den!3 kommentarer:

 1. Det er bare ikke alle der kan bære en læbepiercing, men den passer rigtig godt til dig.:P

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er det ikke. Pierceren virkede også meget positiv omkring hvor godt den passede til mit ansigt, men nu er den desværre væk et stykke tid. :)

   Slet
  2. Ja det har jeg lige læst.. det er sku træls at den måtte ud igen.. øv..

   Slet