lørdag den 7. november 2015

Ny Header!

Jeg har længe syntes at nedenstående header som ellers har været at finde på min blogger i et stykke tid var lidt for farveløs sammen med den hvide baggrund med de sorte fugle. Gik efter noget simpelt, men det blev for simpelt og det kan man altså nemt blive træt af!


Jeg er ikke ligefrem fantastisk til at tegne og da slet ikke hvis det skal tegnes på computeren, det er Lonnie derimod! Lonnie tegner en hel del og har også tegnet en header til en anden blogger og også uglen fra min gamle header og jeg spurgte hende om hun ville hjælpe mig med min nye og hun fik så en liste med idéer.

Billederne vises nogle gange frem på hendes instagram og ellers kan hun findes under brugernavnet ouh_dear. Jeg havde lige lidt problemer med at få den ind i den rigtige størrelse da der åbenbart skete noget når den blev sendt fra hendes computer til min og blev hentet, men nu er det løst og der er header på og den er helt fantastisk og lige som jeg ønskede den! :D


Der er mange flere farver på og ydermere repræsenterer den mig også bedre! Det er 'Maja som Funkopop' ude i højre side, der er noder og G-nøgle for musik. Et hjerte der repræsenterer kærligheden til venner, kæreste, familie og kat samt nogle superhelte symboler, for jeg er ikke kun nørdet når jeg er i lab og har kittel på! Batman, Superman og Green Lantern. Green Lantern symbolet er også ekstra fedt eftersom den er på en af Sheldons mest brugte T-shirt og dermed er min kærlighed til Big Bang Theory vist på den måde også!

Hvad synes I? Er den ikke bare fed?

Jeg elsker den og er glad for at have en så talentfuld roommate!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar