søndag den 22. november 2015

New In: Funko Pop! #4

Min samling af funko pop figurer vokser hurtigt og det sker så uden hjælp fra Popinabox, men stadig med god hjælp fra min yndlingssælger fra eBay nævnt her

Jeg har blandt andet modtaget Marty McFly som dog ikke kommer fra eBay, men noget kaldet en Zbox jeg har haft købt. Jeg har også haft lavet en unboxing video jeg snart burde ligge op - det var dog ret så akavet og på en eller anden måde ret grænseoverskridende og derfor har jeg ikke haft lagt den op endnu fordi jeg udsætter det mest muligt.. Typisk mig ;)


De to nedenstående figurer er købt gennem min yndlings sælger og der ligger faktisk i skrivende stund endnu en på posthuset, som jeg også glæder mig helt vildt til at kunne tilføje til min Doctor Who samling hvor nedenstående Dalek også er med! Jeg synes den er SÅ fed og dermed skulle den også lige vises fra to vinkler af for ligesom at understrege det og vise de mange detaljer frem.

Så nu består min Doctor Who funko pop samling af: Dalek, den 10. Doctor, den 11. Doctor og en Adipose og snart en femte figur!


Udover det er jeg ret glad for filmen Gremlins, men Gremlins er ret grumme og jeg ville derfor meget hellere have Gizmo som figur og det har jeg da så også fået!


Jeg elsker virkeligt funko pops og det er nok dem de fleste af mine overskydende 'lommepenge' går til, for langt de fleste penge går jo til faste udgifter og en enkelt togrejse hjem i ny og næ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar