mandag den 9. november 2015

Goodiebag: Tiger Danmark!

Jeg var alt i alt ret begejstret for store dele af den Goodiebag vi blev introduceret for til bloggertræffet og jeg bar blandt andet også super begejstret for de ting Tiger Danmark havde sponsoreret, for adskillige af tingene kunne jeg jo nemt have fundet på at købe selv, nogle mere nødvendige end andre helt sikkert dog!

Det hele kom i en canvas pose så det var samlet og der var blandt andet en fin kop, nogle sjove briller, nogle interessante kagelys og noget slik.

Jeg kan personligt ikke lide lakrids, så min roommate kunne blive forkælet med nogle pastiller og det mørke pålægschokolade har jeg lovet bort til min kæreste.

Papirtapen er noget vi er storforbrugere af i lejligheden og det er altid godt med ekstra batterier. Sådan noget som klistermærker er vi også glade for og de store guldhjerter tror jeg kan bruges som gavemærkater til jul og der er også nogle deciderede gave mærkater med og det er jo super smart!

Alt i alt var det nogle ret fede og lidt random ting også, eksempelvis brillerne, men det er nu skønt til at sætte lidt kulør på hverdagen og jeg er ret glad for tingene! Jeg er super stor fan af Tiger og handler der tit, sådan har det lidt altid været og det vil nok fortsætte!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar