fredag den 20. november 2015

De Knap Så Gode Oplevelser Med Online-Shopping!

Der findes gode oplevelser med online-shopping og det er helt klart dem jeg også har absolut flest af, men der findes også nogle gange nogle knap så gode og nogle kan endda gå hen og blive decideret ubehagelige.

Jeg har tidligere skrevet ret rosende ord om Popinabox - vi har nu i lejligheden navngivet dem Poop in a box i stedet for, nej jeg er ikke ligefrem fan. Faktisk er figurerne dyrere end hvis man købte dem i Danmark, men det var et ret fedt princip og det ville jeg gerne støtte. Jeg betalte i alt for 2 Funko Pop figurer og modtaget 1 fra dem. De mener jeg har modtaget en anden pop for det var i min collection, men fra en anden kilde. Jeg har minimum skrevet 10 mails til dem frem og tilbage og selvom jeg har spurgt adskillige gange har de ikke villet give mig et tracking nummer og jeg mistænker dem for bare at have valgt en på listen added på et passende tidspunkt. Jeg hader dem, men har efterhånden givet op desværre. Det var så de 150 kroner ud ad vinduet og jeg vender ALDRIG tilbage dertil!

Ud over det havde jeg en super ubehagelig oplevelse med en eBay sælger jeg gav negativ feedback grundet dårlig information og en uhøflig og overlegen tilgang til det hele og selvom jeg havde skrevet jeg ikke ville ændre feedbacken blev han ved med at skrive på eBay og til sidst på SMS og iMessage og det var mildest talt ubehageligt og grænsede jo nærmest op ad chikane. Det var SÅ ubehageligt og han blev ved og ved, men jeg stod ved ikke at ville ændre min feedback for det ønsker jeg bestemt heler ikke andre skulle opleve. Jeg fik min roommate til at formulere nogle store ord på engelsk til ham - det var en fra England så hvorfor han ikke forstod det forkerte i det ved jeg ikke og jeg ved også på eBay at der står jeg ikke vil kontaktes på min telefon af sælgere, men intet stoppede ham.

Er det bare mig, eller er jeg ikke ret uheldig trods alt? At man bliver decideret ubehagelig er jo langt fra fedt. Jeg synes bestemt den sidste gik over stregen, hvad mener I?Ingen kommentarer:

Send en kommentar