torsdag den 12. november 2015

By-K & Depend Comestics!

Til bloggertræffet var der adskillige sponsorere repræsenteret i goodie baggen og blandt andet fik vi tre neglelakker fra henholdsvist By-K og Depend Cosmetics, samt en neglelakfjerner der ligeledes var fra By-K.

Disse sponsorgaver gav super god mening med henblik på, at der altså var adskillige negle-bloggere med til træffet, men jeg bruger personligt ikke neglelak og dermed var det lidt en forbier for mit vedkommende selvom farverne bestemt var flotte, men så kan de da bruges som gaver til jul og min roommate har også allerede fået lov at adoptere Depend neglalakken samt neglelakfjerneren fra By-K. De overskydende lakker fra By-K har jeg endnu ikke bestemt hvem skal ende op ved, men synes virkeligt det er nogle flotte farver og er især vild med den mørkerøde, den er også fed til nærmest alle uafhængigt af alder, så kunne godt forestille mig at det var en der solgte godt!Neglelakken fra Depend er også super fin i farven og derfor har min roommate netop også overtaget den. Selvom det ramte forbi her er det jo også nogle generøse gaver og er helt sikker på, at de har ramt plet ved en masse, det har man også kunnet læse om!

Hvad synes I om farverne? :)

4 kommentarer:

 1. Er der egentlig en grund til at du ikke bruger neglelak? Sorry hvis det er et mærkeligt spørgsmål, men jeg er bare super nysgerrig :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker da faktisk som et ret fair spørgsmål, indlægget taget i betragtning!
   Jeg føler ikke jeg har behov for at tiltrække opmærksomhed til mine negle, da jeg desværre bider dem. Har næsten altid gjort det og gør det især i stressede perioder og det er svært at komme af med sådan en handling da den jo er ret ubevidst. :)

   Slet
  2. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Jeg plejede at bide negle, men jeg slap faktisk af med den "uvane", da jeg begyndte at bruge neglelak :o

   Slet
  3. Jeg overvejer også muligvis at prøve det på et tidspunkt, men så skal det nok være nogle lidt mere diskrete farver til at starte med :)

   Slet