fredag den 27. november 2015

Bloggertræf Sponsorer - HyggeCandles, Toesocks og Fischer Pure Nature!

Jeg er lidt stille for tiden, men med crazy skema, ture til Jylland, arbejde, pligter og også gerne lidt tid til kæresterier er der ikke plads til alt for meget andet som blandt andet bloggen, hvilket er lidt irriterende.

Der var mange sponsorer og her er der tre som eksempelvis HyggeCandlesToesocks og Fischer Pure Nature. HyggeCandles gav stofposen som alle tingene blev opbevaret i samt en rabatkode til shoppen - især posen var jo ret handy især for dem der stod for at pakke vores goodiebags, det var jo et stort arbejde i sig selv.

Fischer Pure Nature havde sponsoreret et urte fodbad. Det er ikke noget jeg gør mig helt vildt meget i og tror derfor jeg vil give det til en der sætter mere pris på det og jeg tænker som udgangspunkt min mor ville værdsætte det virkeligt meget.

Og så er der Toesocks - de har sjovt nok sponsoreret nogle tåsokker. Jeg elsker sjove strømper og dermed synes jeg også de her er super fede og så er det fedt her til vinter også, fordi de bare giver lidt mere varme end alle andre strømper. Super lækre ting alt i alt, virkeligt!Ingen kommentarer:

Send en kommentar