mandag den 2. november 2015

Bloggertræf I Odense!

Denne weekend har været meget præget af forskellige aktiviteter og eksempelvis noget der for mig er helt nyt - for jeg har haft deltaget i et bloggertræf hvilket nok kan gættes ud fra overskriften og det var altså ret så fedt! Men sidst på dagen er man så også bare udmattet på grund af de mange indtryk og så var der ellers druk her i lejligheden... Bare fordi! Konsekvent ret udmattende, især efter endnu en omgang sygdom.


Jeg havde slæbt mit spejlrefleks kamera med og det hele med intentionen om at skulle tage en masse billeder og sådan, men det skete virkeligt ikke før vi endte på en lille restaurant/café der hedder Eydes, men der var godt nok også fint!

Heldigvis blev der da taget et fællesbillede der kunne postes herinde, eller der blev vist taget lidt over 20, men de fleste er jo nærmest identiske. Men er man blogger, eller er man blogger? Alle skulle jo gerne kunne finde et billede at være nogenlunde tilfredse med og derfor er det godt at tage en masse. En tjener fra Jensen's Bøfhus var så sød, at tage billederne for os så vi netop alle kunne være med!

Grunden til det lige var en tjener fra Jensen's Bøfhus var, at det var der vi mødtes til frokost. Det var super fint og også rimeligt overkommeligt, både prismæssigt, men også fordi vi alle ved hvad det er! Jeg fik eksempelvis en frokostbøf med tykke pomfritter og bearnaise sovs. Det er super simpelt, men også lækkert. De første par minutter da maden kom var der ret stille ved vores bord, men der gik nu ikke længe før snakken kørte samtidig med det.

Efter billedet blev taget fik vi udleveret nogle goodiebags, men det havde man jo ikke ret meget tid til at kigge på der, men det kunne da konstateres at de var godt proppede og faktisk også forholdsvist tunge, men der var også 14 dejlige sponsorer der havde bidraget!

Efterfølgende var vi ude at shoppe lidt. Vi kom forbi Magasin, Søstrene Grene, Matas, Arnold Busk og Normal - dermed var der nogle steder der faldt i alles smag!


Efter shoppingen endte vi på Eydes og fik bare nogle forfriskende drikke. Før vi gik ind tænkte en del måske at købe noget varmt, men de havde bestemt ikke sparet på varmen der, så det blev kølende læskedrikke i stedet i nogle super fine krystalglas. Fint skal det jo være!


En af sponsorerne var Max Factor. Den pose fik jeg ret hurtigt fat i, da jeg kunne ænse mascaraen og jeg netop havde konstateret fra morgenstunden af, at det nok var noget jeg snart skulle anskaffe mig noget mere af, så den bliver nok snart taget i brug!

Udover det så var der en neglefil, en pincet samt en øjenvippebukker. En god pincet, selvom det er et simpelt værktøj skal bestemt ikke undervurderes og heller ikke alle neglefile er lige gode! Jeg ejer faktisk ikke en øjenvippebukker, så måske det var på tide? Jeg kan dog ikke helt tænke på andet end et afsnit af Big Bang Theory hvor Amy sidder med den og siger det ligner noget der bliver brugt af Klokkeblomsts gynækolog. Det er nu altså sjovt!

Jeg glæder mig til at få prøvet alle tingene fra Max Factor og ud over det også få fremvist de andre produkter, med billeder der er taget før klokken 23 om aftenen forhåbentligt - så er lyset nok lidt bedre!

Jeg planlægger også at lave et samlet billede af alle tingene, for hold nu op hvor er der meget altså!

6 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg og fedt at du var med, var så hyggeligt at hilse på dig.. <3

  Glæder mig til at se mere.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare super hyggeligt at være med!
   Der er bestemt en helt masse at gå i gang med fra den pose også.. Wow altså! :D

   Slet
 2. Jeg kender godt det med atslæbe kamera med, men når man så kommer, så vil man hellere opleve det hele end at futte rundt og tage billeder ;-)

  Det var rigtig hyggeligt at møde dig! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt jeg ikke er den eneste! Fik ikke engang foreviget maden eller noget :O
   Det var også super hyggeligt at møde dig! :D

   Slet
 3. *Hehe* jeg havde også planlagt at ville tage en masse billeder, men der skete bare så meget så glemte det helt igen. :D Men det var hyggeligt at du var med og det var dejligt at møde dig. :) Og tak for den hyggelige snak sidst på dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fornøjelsen var helt på min side! :D
   Det var ret tydeligt der ikke blev taget så mange billeder, enkelte har haft iPhones fremme til maden, men det er nu også sådan det skal være. Man nyder samværet frem for at glemme den slags bare for at tage pæne billeder!

   Slet