lørdag den 7. november 2015

Beauty Supply Og Piercing Opdatering!

Til bloggertræffet var der en del sponsorer og én af dem var Beauty Supply der sponsorerede nedenstående produkter fra YniQ!

Jeg må virkeligt indrømme at jeg var ret begejstret for nedenstående i det jeg i længere tid gerne har villet afprøve vatrondellerne og vatpindene, men bare ikke lige fået det gjort da jeg ikke er kommet forbi dem, men det er simpelthen bare en helt anden oplevelse end med det man får i supermarkederne!

Beauty Supply sælger adskillige udformninger af vatrondeller og vatpinde fra YniQ, men sælger samtidig også en masse andet og mærker som blandt andet By-K, Naturativ og meget mere er repræsenteret, så det er helt sikkert en side der kan anbefales!


Ud over ovenstående, så ville jeg også komme med en hurtig piercing opdatering. Jeg fik en ny piercing nævnt her i tirsdags i læben, men den har jeg i dag måttet sige farvel til. Siden igår aftes har min læbe været hævet til trippel størrelse og det gjorde til sidst så ondt i dag, at jeg måtte tage den ud da jeg hverken kunne spise eller noget og bare generelt var i dårligt humør.

Den var über betændt og jeg har været i kontakt med pierceren hele dagen, der gav mig råd og også henviste mig til lægevagten og ydermere gerne vil lave en ny gratis når den er helet, hvilket jo bare er endnu en grund til at vælge ham, for han står ved hans arbejde og er super professionel! I skrivende stund er min kæreste cyklet afsted efter penicillin og jeg kan nu spise lidt uden at skulle føle jeg er i smertehelvede.

Lonnie hjalp mig til at få den ud for det kunne jeg heller ikke, har haft den kølet, men den er stadig hævet. Er helt sikker på der ikke har været lavet fejl, men den skulle ikke renses da den sad ved en slimhinde og det gjorde kroppen selv, nu er der jo så bare det med mit immunforsvar, at det mildest talt ikke er velfungerende og jeg tror det er der fejlen findes. Men den vender tilbage på et tidspunkt, men lige nu skal min læbe have nogle ugers og måske et par måneders pause. Så kan det også være jeg kan få behandlet de sprukne vinter-læber inden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar