mandag den 12. oktober 2015

Ting Jeg Ikke Forstår #2

Jeg elsker fortsat indlæg med ting andre bloggere ikke forstår og tænkte det var ved at være tid til, at lave en ny og det gør jeg derfor! Her er derfor nogle ting som jeg ikke forstår.


  1. Det danske vejr - det er virkeligt svært at finde ud af.
  2. Hvorfor der er så mange ting på Netflix, men aldrig noget at se.
  3. Hvorfor firmaer ikke kan sende ting som brev. Portoen ødelægger så mange ellers gode deals. 19 kroner for en mikroSD adapter, men 40 kroner i porto? Nej tak. Til eBay!
  4. Hvor utålmodige nogle mennesker kan være - det er til tider et ret stort problem når man sælger ting på nettet fra tid til anden! Hader at de ikke kan vente en ekstra dag, fremfor at kime en ned og sende den ene beskyldning efter den anden afsted om snyd. Kan virkeligt ikke fordrage at blive beskyldt for at snyde andre mennesker når jeg ved mit er på det rene.
  5. Hvordan nogle folk kan holde til at gå i byen 4-5 dage i ugen nærmest og fortsat holde sig nogenlunde opdateret med studierne og forhåbentligt heller ikke ende i en voldsom gæld - Ja, det ville da være fedt hvis man kunne!
  6. Nogle af de nyeste påfund inden for dansk humor som eksempelvis Danish Dynamite, det er bare plat og så overskrider det helt vildt mange grænser og normer. Jeg kan virkeligt ikke have det.
  7. Hvorfor man ikke bare er helt rask med det samme en læge vil anse en som rask. Jeg har stadig voldsomt ondt i maven og er utilpas, men i princippet er jeg da rask!

Det var de ting jeg ikke lige kunne forstå i denne omgang!2 kommentarer: