lørdag den 10. oktober 2015

Tilbage I Jylland!

Efter en voldsom influenza forløben over tre dage hvor det var på sit værste og hvor det blev nødvendigt med en lægeerklæring til en eksamen er jeg nu ved at være ovenpå igen og er hjemvendt til Jylland.

Noget af det der tit holder mine rejser på et minimum selvom jeg da gerne vil se mine forældre og søskende er helt sikkert prisen på rejserne, men i dag har jeg for første gang benyttet GoMore og det bliver bestemt heller ikke sidste gang jeg gør det, for der er helt sikkert en del penge at spare og til tider er det bare lidt lettere også hvis man har meget baggage og sådan. Charlie er med på ferie i Jylland denne gang, og han miavede næsten hele vejen, men hende jeg kørte med var meget tolerant og var ikke irriteret overhovedet, dog er det lidt hjerteskærende, for han lyder virkeligt ulykkelig når det er!

Hende jeg kørte med var super hyggelig og nyuddannet indenfor et fag der minder ret meget om mit, så det er jo også smart, for så har man allerede der noget at snakke om!

Alt i alt var det en positiv oplevelse og jeg kom godt og trygt hjem til min far her i Jylland. Det er helt sikkert en fed mulighed for studerende også at spare nogle penge og det er da også ret hyggeligt at kunne snakke i stedet for at sidde presset sammen i et tog og primært bare passe sig selv.

Charlie er faldet i søvn ovre i min fars læder lænestol, den er han bare helt forelsket i nemlig og jeg fik også sovet nogle timer for lige at komme mig helt også. Det er nu rart nok at alt bare er som det skal være og det kan forhåbentligt blive til lidt afslapning de kommende dage!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar