mandag den 26. oktober 2015

Random Facts #3

Jeg tænkte det var ved, at være tid til lidt flere random facts og derfor kommer der her en lille bunke!

  1. Jeg er god til at lave mærkelige lyde og konsekvent sige mærkelige ting, jeg finder det ret beroligende og samtidig underholdende til tider. Eksempelvis er jeg nået frem til, at det at sige Yu-Gi-Oh er fedt, blandt andet når jeg besvarer et opkald. Jeg gjorde det en dag da min far ringede - hold nu op hvor blev han forvirret!
  2. Engang mente jeg, at jeg arbejdede godt under stress - det gør jeg ikke længere!
  3. Jeg har et helt forfærdeligt immunforsvar og er derfor alt for ofte syg. har lige lagt næsten halvanden uge og haft det ret ufedt og nu har jeg skaffet mig en forkølelse...
  4. Hver måned laver jeg et overblik over min økonomi i den kommende måned med indkomster og udgifter, for at have styr på bare en lille smule af det.
  5. Jeg snorker - det kan jeg simpelthen ikke komme uden om, selvom jeg da jeg var yngre benægtede det hver gang det blev påpeget.
  6. Mit yndlings spil på computer og telefon samt tablet er Hearthstone - ret nørdet, men ret godt!
  7. Jeg har det utroligt svært med meget kraftige dufte, så når der er noget jeg rent faktisk synes dufter godt samler jeg nærmest på det. Jeg har en del af stribe-serien fra Matas med granatæble duft og så har jeg en hindbær shampoo fra Normal jeg bare ELSKER!
  8. Jeg skifter mellem at gå med briller og kontaktlinser, da jeg er nærsynet og har bygningsfejl der forværrer det. Jeg er ved at skifte tilbage til briller permanent, efter mere end 2 år med linser, så er mine øjne ret trætte af dem!
  9.  Jeg drikker nærmest konsekvent ikke af glas, da jeg har det svært med varme drikke men elsker at bruge mine kopper! Jeg har eksempelvis kopper med Big Bang Theory og Batman mønster på.
  10. Jeg har svært ved at ignorere gode tilbud og derfor er min fryser ret proppet, fordi jeg eksempelvis fylder den med dato varer og derved sparer en masse. På det punkt er jeg nærmest skabt til at være studerende! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar