onsdag den 21. oktober 2015

New In: Funko Pop! #3

Min samling af Funko Pop figurer vokser hastigt og det er primært grundet det faktum, at jeg fandt en sælger på eBay der sælger figurerne til lidt over 80 kroner inklusiv forsendelse stykket og det er trods alt ret billigt, i forhold til at det billigste jeg kan få dem til i Danmark er 115 + forsendelse! Sælgeren kan findes her hvis andre er interesserede - det er auktioner der er tale om og derfor har jeg nemlig ikke direkte links!

5 af de nedenstående 6 figurer er fra sælgeren nævnt ovenfor og alt er virkeligt bare som det skal være. Adipose, The Eleventh Doctor, Red, Jack Sparrow og Dumbledore er derfra. Red har desværre problemer med at stå, men det har næppe noget at gøre med sælgeren, da alle figurerne kom i original kasse. Ydermere så sender han dem altså hver for sig selvom man har vundet flere og betalt samlet - det er nu ret smart!

Den 6. figur kommer fra et firma der hedden Popinabox, og det er lidt det det er. Man betaler cirka 150 kroner for hver måned at få en overraskelses-Pop figur. Dog har man en profil derinde hvor man registrerer hvilke figurer man har i forvejen så man ikke risikerer at få nogen af dem og ud over det så kan man 'like' og 'dislike' alle figurer derinde, så man også får noget man rent faktisk interesserer sig for. Det er ret smart og jeg blev henvist til siden af Maria Helene, hvis blog jeg også følger fast.

Lige efter jeg havde meldt mig ind kom de så på et nyt princip, hvor hvis man får 4 andre til at melde sig til gennem ens link til at modtage 1 eller flere funko pops i måneden, så fik man en gratis figur selv. I tilfælde af nogle synes det lyder lige så genialt som jeg gjorde er mit link her: https://popinabox.co.uk/?a=majahartvig !


Som I kan se er min samling da ved at være okay stor efterhånden, jeg skal så bare have fundet på en federe måde at stille dem op på så de ikke skygger så meget for hinanden, men måske nærmere står i 'lag', sådan lidt a la hvis de stod på forskellige trin af en trappe.

Jeg er dog virkeligt glad for dem alle selvom Red lidt var en upser, det er jo så ulempen ved auktioner. Selvom jeg godt kan lide OITNB ville jeg måske hellere være startet med nogle andre karakter. ;)

Hvad synes I om min samling? :D

4 kommentarer:

 1. Jeg køber også mange af dem på Ebay fordi det er så meget billigere. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt sikkert, men samtidig holder jeg fast i, at det skal være new in bow så jeg ved det ikke er billige efterligninger og den slags. :)

   Slet
 2. Hvor er de altså fede.. :D

  Kunne du ha lyst til at være med i knæk cancer indsamlingen for bloggere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kommenteret ved dig om mere info! :)

   Slet