torsdag den 8. oktober 2015

Når eBay failer!

Hvor meget jeg end elsker eBay og deres super lave priser, så må man indrømme at der altså af og til sker nogle bommerter og bestemt også nogle der rent faktisk er til at se!

Jeg er jo begyndt at samle på Funko Pop og har modtaget en del helt perfekte Pop Figurer fra eBay allerede, men der var godt nok en der failede en hel del og man kunne ikke undgå at kunne se en klækkelig forskel!

Jeg bestilte nedenstående Iron Man figur jeg havde vundet på en auktion og var ret ekstatisk og glædede mig en hel del, men det var bare ikke den der kom ind af døren.


I stedet for modtog jeg nedenstående der også er en Funko Pop ganske vist og det er rent faktisk også Iron Man, men ud over det er der altså ikke ligefrem de store ligheder mellem figurerne. Nedenstående figur har jeg faktisk undgået at købe i det der findes adskillige versioner af Iron Man og mange af dem er noget bedre og meget mindre fesne end nedenstående!


Nu er det så også sådan at nogle sælgere er bedre til det der med kundeservice end andre og efter en uge hvor jeg havde oprettet min klagesag mod ham med vedhæftede billeder, måtte jeg hive eBay ind fordi sælgeren decideret ignorerede mig. Jeg ville nok have været tilfreds med en smule af mine penge tilbage eller lignende, men fik i stedet full refund og kunne beholde figuren fordi han håndterede det så dårligt. Der er intet så skidt at det ikke er godt for noget, så selvom jeg hellere ville have den anden Iron Man, er den her nu ret fed taget i betragtning at den var gratis!

2 kommentarer:

  1. Haha! Hvordan kan han tro, at man ikke kan se forskel på de to? Det er nu lidt komisk ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det vil jeg nu også sige. Måske har de ikke tænkt sådan, men bare tænkt "Går den, så går den", man ved aldrig helt hvad de laver nede i Kina ;)

      Slet