onsdag den 7. oktober 2015

Lately!

Der er så mange ting jeg burde have gjort og burde gøre i dag, eksempelvis at køre en kogevask, læse op til min test fredag, forberede mig til timerne imorgen, arbejde og hvad der nu ellers er, men intet af det bliver gjort for jeg er blevet syg. Meget syg. Så syg jeg mener jeg har fanget en mandeinfluenza, for det her føles bestemt ikke som en ordinær kvindesygdom, men influenza føles det helt sikkert som!


Hvad jeg lige kunne overskue og faktisk knap nok helt, var at fortælle jer lidt om hvad jeg har lavet på det seneste, for jeg render virkeligt rundt og har ret travlt med en helt masse ting når jeg ikke ligger limet til sofaen eller sengen..

Jeg har;
  • Kæmpet med studiet - der er mange ting at lave, men føler nu altså fortsat at jeg følger ret godt med!
  • Tilbragt en del tid med min kæreste, der bor inde i centrum her i Odense. Det har vist sig at være ret praktisk når nu man agerer tutor!
  • Været ude og bowle med mine veninder og en masse andre fra fagrådet på SDU!
  • Spist en helt masse pizza - tre gange i sidste uge fik jeg pizzaria pizza til aftensmad og det er ret vildt når det ellers som udgangspunkt sker cirka én gang i måneden!
  • Jeg har været til TDC med mine russere - TDC står for Tour De Chambre og er hvor man cykler rundt til hinanden, ser hinandens lejligheder og ellers drikker og hygger.
  • Set min far komme i mål til H.C. Andersen Marathon her i Odense.
  • Været i laboratoriet for første gang i dette semester - en af de ting ved mit studie jeg elsker højest på trods af det betyder rapporter!
Ud over ovenstående har det meste af tiden så gået med huslige pligter og et enkelt afsnit af en serie eller en film i ny og næ, sammen med en passe putte-nusse hygge med Charlie. Charlie ved så ikke helt hvad han skal stille op med mig når jeg er syg, så det har i dag været en blanding af at han har nusset og puttet ved mig og haft ondt af mig til at han 3 sekunder senere angreb mit fjæs. Jaja, det er lidt op ad bakke til tider!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar