søndag den 4. oktober 2015

Give-Away Præmier!

Jeg deltager i en del Give-Aways rundt i blogland, hvilket nok kommer af det faktum at jeg følger en del blogs og dermed også lettere opdager når der rent faktisk er nogle Give-aways i gang.

Jeg har vundet nogle ret lækre præmier efterhånden og det fedeste er nu også når bloggerne lige gør lidt ekstra ud af det hele, ligesom Wondrous Bibliophile gjorde, da jeg vandt den smukkeste leather bound Alice i Eventyrland bog ved hende, hvor den inde i kuverten var pakket fint ind som I kan se hernede!


Det passer nu også perfekt med en pakke der er smuk udenpå og smuk indeni, for de her bøger med det flotteste cover, fineste illustrationer og sider med sølvkant, det bliver næsten ikke pænere og glæder mig til snarest muligt at få den læst - måske i efterårsferien? :D


Jeg er til gengæld også ret forelsket i øreringene jeg har haft vundet ovre ved Tiiner, der kom med visitkort og det hele også. Jeg elsker detaljen med diamanten og så er de en perfekt blanding af classy og punk hvis man kan sige det sådan, jeg elsker dem i hvert fald, men har jo også en stor svaghed for øreringe!


Jeg håber også snart at kunne komme med endnu en Give-away herinde på bloggen, jeg ved bare ikke helt hvad det er der skal være præmien eller noget og da jeg helt og holdent selv sponsorerer mine Give-aways skal økonomien også liiiige være der jo!

Men altså.. Hvem elsker ikke gratis ting og især på en SU, med ting man VIRKELIGT kan bruge også? Jeg siger bestemt ikke nej tak!

4 kommentarer:

 1. Du vandt da også på min blog engang :D
  Hihi

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det har sin egen post et stykke tid tilbage ;)

   Slet
 2. Hej Maja,

  det er altid dejligt at deltage i giveaways og konkurrencer og vi kender også mange på SU, som netop deltager meget og er ligeså heldige, som du til at vinde gode ting og sager :-)
  Så du havde vundet hos Jeasblanketanker, tillykke med det gavekort også :-)

  Og en rigtig god dag til dig, trods det lidt kedelige efterårsvejr derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig super skønt at få lidt ekstra tilskud og som blogger er det jo med at give lidt tilbage ved hjælp af noget link-love til dem man har vundet ved og så ellers også rent faktisk finde overskuddet til selv at sponsorere en Give-away så andre kan opleve samme glæde.
   Og tak - det er også allerede brugt! :D

   Slet