onsdag den 14. oktober 2015

Ebay Wants #3

Jeg tænkte det var ved at være tid til nogle eBay wants herinde på bloggen, blandt andet også fordi jeg er ved at proppe min Watch liste da jeg prøver at holde mig tilbage med selve købene, men ihhh hvor er det altså svært når der er så mange lækre ting!

Jeg har her samlet nogle påklædnings genstande på de første to collager, mens der også er nogle lidt tilfældige ting på den anden collage og den tredje er primært smykker.

1: her - 2: her - 3: her - 4: her - 5: her


1: her - 2: her - 3: her - 4: her - 5: her


1: her - 2: her - 3: her - 4: her - 5: her

Jeg har bestilt enkelte af tingene allerede, blandt andet øreringe der er nummer 2 her ovenfor og halskæden som er nummer 3 som jeg også har modtaget, den var mindre end forventet men SUPER sød og jeg overvejer også at købe den i guld, da jeg ikke har så meget i guld farve.

Ud over det har jeg købt Iron Man coveret og jeg tænker nok jeg kommer til at klikke enkelte af de andre hjem også - som minimum én T-shirt også, jeg skal bare lige vælge hvilken. Jeg skal helt sikkert også have en af hattene, men så er spørgsmålet jo bare hvilken farve? Jeg overvejer sort, rød og blå. Jeg er vild med dem alle!

Der er så mange skønne items, nu må jeg se om jeg har fristet nogle af jer til også at købe noget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar