søndag den 25. oktober 2015

Cuteness Overload With Charlie #5

Inspirationen kan godt være lidt begrænset dagen derpå efter en omgang druk og en "middagslur" på cirka 5 timer, som jeg nok har trængt til. Men dagen derpå hvor man intet orker, er det nu rart nok at have sit eget lille nusse-monster rendende rundt.

Desværre forvrængede siden jeg brugte til at lave collagerne med, billederne af Charlie en hel del, men det er jo hvad der sker og jeg synes nu alligevel essensen af hans nuttethed er blevet bevaret, så det er jo godt nok!


Charlie er ikke længere den eneste fyr i mit liv, hvilket kan ses på nedenstående collage hvor han er fotograferet med min kæreste - kæresten ser SUPER glad ud, mens Charlie mildest talt ser utilfreds ud og det synes jeg faktisk er noget af det fedeste ved billedet!

Ud over det er der et billede hjemmefra mine forældre, hvor han en aften insisterede på at lege og derfor konstant slæbte drillepinden op i sengen til mig, hvilket også er ret så nuttet!Ud over det mener Charlie altid det er ham der skal fotograferes, og derfor photobomber han altså af og til, også når jeg vil tage billeder af den kæmpe mængde pakker hentet på posthuset dagen efter jeg kom hjem fra ferie!


Han er nu dejlig nok og komplet frygtløs i hans placeringer til tider, eksempelvis på kanten af en dør, Men ville han hjælpes ned? Nope.

Han er et åndssvagt, men elskelige lille monster <3

2 kommentarer: