fredag den 23. oktober 2015

Bloggere Mod Cancer!


I denne uge er det Knæk Cancer Uge, hvilket leder op til et show der bliver sendt på TV2 imorgen, hvor alle bidrag og så videre bliver taget imod samtidig med, at der helt sikkert kommer til at foregå en helt masse andet også. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har set showet de seneste par år og heller ikke kommer til det i år, men jeg sender helt sikkert gerne min støtte afsted!

Jeanette spurgte om ikke jeg ville være med til Knæk Cancer indsamlingen for bloggere og selvfølgelig ville jeg da det! Det er meget simpelt og man sender blot en SMS til nummeret og med teksten ovenfor, for at støtte.

Det er faktisk et ret overskueligt beløb at skulle af med, de der 50 kroner og samtidig kan det blive til en hel del penge hvis bare vi alle sammen står sammen. Jeg har sendt nogle penge afsted også og håber virkeligt at vi ender op med et godt resultat!

Cancer er bare helt forfærdeligt, i det at det påvirker så mange mennesker og vi indtil videre ikke har været i stand til at finde en kur og udrydde sygdommen som kommer tæt på så helt utroligt mange mennesker og det er en forfærdelig tanke. Når jeg læser farmaci er det jo for at kunne gøre en forskel indenfor medicinalindustrien og en drøm kunne da helt sikkert være, at være med til at lave noget forskning der kunne føre til et medikament der rent faktisk kunne kurere cancer. Det kommer tæt på så mange mennesker og det har også været tæt inde på livet af mig, da jeg mistede min højt elskede farmor til sygdommen. Hun var en kæmpe del af mig og det var utroligt hårdt at miste hende, men hun var ikke sig selv til sidst og især i den sidste ende var hun jo præget af uudholdelig smerte og freden var helt sikkert godt for hende, men hold nu kæft hvor var det hårdt! Jeg snakker ikke så meget om det. Jeg er henne ved hendes grav til tider og snakker med hende, hvilket måske ikke er noget alle mennesker kan forstå, men det hjælper mig. Jeg ved hun ville være glad på mine vegne når der sker gode ting og ydermere være stolt af hvor jeg er henne i dag også, så på den måde føler jeg alligevel at jeg deler det med hende.

Noget der gjorde det ekstra hårdt var blandt andet også, at min farmor kæmpede med cancer hele to gange. Den ene gang besejrede hun den og blev erklæret rask og var det omkring 2 år cirka, før hun blev ramt igen og lægerne til sidst måtte indse at der ikke var noget at gøre, andet end at gøre den sidste tid så behagelig som overhovedet muligt.

Det er så ond en sygdom og jo flere penge der kan gå til forskning, des bedre, for forskning er dyrt og kræver mange ressourcer og penge skal ikke være det der står i vejen for det!

3 kommentarer:

 1. Super fed ide
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Jeg kan jo ikke tage credit, men det er et super godt initiativ jeg gerne vil føre videre. :)

   Slet
  2. Kunne være du også har lyst til at være med??? :D

   Slet