fredag den 18. september 2015

Trainwreck I Biografen!

Jeg var i biografen igår for at se filmen Trainwreck. Der var dukket nogle trailers op i min Facebook feed og den så egentligt ret så sjov ud. "Monogami er ikke realistisk" bliver der sagt flere gange i traileren, hvilket er et udsagn jeg er dybt uenig, for elsker man nogle har man ikke behov for andre i sit liv.


Jeg er en af de personer der pretty much gemmer alt og det gør jeg i min smashbook og derfor har jeg også beholdt billetterne. Der er desuden også koblet et godt minde til - for turen i biografen var i anledning af intet mindre end min månedsdag med min kæreste. Den første af forhåbentligt mange. Den her ændring i mit liv er ikke noget jeg har haft nævnt på bloggen, men mangel på blogging har måske en smule med ham at gøre. Jeg skriver for at komme på andre tanker til tider, komme væk fra alt det der ikke giver mening og skaber rod i mit hoved, men han skaber ro i mit hoved og det er bestemt ikke negativt.


Jeg synes faktisk filmen var ret sjov og blev helt sikkert også følelsesmæssigt påvirket af den. Hun er følelsesmæssigt distanceret og derfor er det mildest talt hamrendes skræmmende at skulle stole på en person, lukke dem ind og lukke op for muligheden der er ved at blive såret og det er virkeligt noget af det i filmen der påvirkede mig ret meget.

Jeg synes filmen er sød og sjov, men ikke ligefrem hvad jeg havde forventet, selvom den er godt lavet. Jeg blev nu altså en smule skuffet og sådan er det til tider, men filmen er da helt sikkert sød nok! Ud af 5 stjerner, giver jeg den 3,5 - sød og sjov, med en vis følelsesmæssig indvirkning, men samtidig en smule skuffende.4 kommentarer:

 1. Ej jeg må snart i biffen, det er alt for længe siden jeg har været det.. :D

  Kan se du har været i Odense, bor du i Odense??

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været I biografen virkeligt meget i år, men primært til film som Avengers, Ant-Man og Jurassic world, så den her skilte sig lidt ud!

   Ja, det er mig der bor i Hjallese i S :D

   Slet
  2. Ha Ha, Jeg har været ret forvirret da jeg skrev, for det ved jeg jo godt.. Sådan går det når man ind imellem har lidt mange hæklefejl i kysen..

   Jeg har set Jurassic world og den var super fed, vil gerne se ant-man.. Der er hele tiden så mange gode film, vi kommer bare ikke rigtig afsted og synes også det er blevet lidt dyrt. En overgang havde min kæreste tidlig fri om tirsdage, så kunne vi bruge telia tirsdag, men det er ikke så let på hans nye job..

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg tænkte også nok det var en lille tanketorsk.
   Nu har jeg ikke Telia, så det kender jeg ikke så meget til, men i år er bare et super fedt film år!
   Biografen er ret dyrt ja, har heller ikke råd til at tage så meget i biografen, men gør det lidt alligevel, for det er altså ret fedt! Jurassic World var også virkeligt fed og det samme med Avengers!

   Slet