tirsdag den 8. september 2015

Purrrrple!

Jeg har et lidt anstrengt forhold til mit hår for det meste og bliver jeg nogensinde tilfreds med det? Næppe. I princippet bliver jeg nok aldrig tilfreds med min fremtræden generelt og ændrer altid ved så meget jeg kan, eksempelvis med piercinger og den slags, men det er nu ikke lige et problem jeg havde tænkt mig at tage op lige nu!

Nogle gange skal der bare ske noget med det pokkers hår og derfor har jeg tidligere også haft henholdsvis blå og lilla spidser, men de sidste to gange jeg har prøvet at farve spidserne blå har det været med nogle pakninger jeg har haft stående længe og det gik ikke helt vildt godt!

Ellers har hårfarvningen været tilbage hvor bloggen var engelsk - og ellers ikke været vist frem, men voila! Nu er det virkeligt blevet lilla! ;)


Jeg plejer at bruge de hårfarver fra Schwarzkopf der holder omkring 7 hårvaske, men denne her er så permanent, men vist fra samme mærke! Farven hedder mystic violet og jeg er mildest talt vild med den, desuden betalte jeg også kun 58 kroner i Normal... Man kan jo ikke andet end elske den butik!

Og overskriften er purrrrple, fordi purrr er en kattelyd og som man måske kan ane på nedenstående billede, har Charlie i hans iver efter at hjælpe mig på badeværelset, vist også fået noget hårfarve på sig og har dermed en lilla stribe, eller som han selv ville kalde det - purrrrple!Ingen kommentarer:

Send en kommentar