tirsdag den 1. september 2015

Pretty, Pretty, Pretty!

Nogle gange er selv-forkælelse en fantastisk ting og efter nogle utroligt stressende 4-6 uger, så synes jeg også jeg fortjente lidt shopping da der kom penge ind på kontoen.

Jeg overvejede at købe nogle nye funko pop figurer, men Gamestop havde ikke det store udvalg som sådan og de er jo rimeligt dyre disse figurer, så jeg ville tænke over det, men efterfølgende gik vi ind i Bog & Idé og der kom jeg til at bruge 225 kroner på nedenstående fantastiske læderindbundne bøger fra Barnes and Noble.


Jeg har længe gerne villet læse den her bog og så er den bare så helt igennem smuk!

Jeg elsker bøgerne og min roommate som læser litteraturvidenskab købte også en af de her smukke bøger, en anden selvfølgelig og det virker da lidt mere relevant for hende, men jeg vil gerne læse mere og det at bogen også er så smuk at kigge på er da en stor bonus!


2 kommentarer:

  1. Kan fornemme at jeg skal i bog og idé! ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er virkeligt mange at vælge imellem, i hvert fald her i Odense og de er super flotte! Da vi stod og kiggede spurgte ekspedienten os så også om vi var studerende, for så får man 10 % rabat.. Selvfølgelig er vi fattige studerende, som i den grad også fortjener smukke bøger! :P

      Slet