lørdag den 26. september 2015

New In - Telefon!

I did a thing... Faktisk har jeg gjort en hel masse ting, blandt andet tabte jeg min telefon i forrige weekend ud af lommen da jeg cyklede. Jeg havde lige et par dage uden cover på - genialt. Den har skrantet lidt på det seneste også, nogle gange tænder den og slukker, tænder og slukker og sådan bliver den ved til den beslutter sig for, at jeg gerne må bruge den igen. En smule belastende. Dog lidt ærgerligt jeg et par dage før jeg tabte den havde bestilt covers på eBay, det er lidt spildt!

Nå, men lige siden jeg solgte min iPhone har jeg faktisk fortrudt det. Jeg fik en Sony, så en Samsung Galaxy S4 mini og det er bare ikke det samme som en iPhone, der ubenægteligt også har det bedste kamera på markedet åbenbart.

Jeg gik efter en 5S'er, for er altid en smule efter trenden og skal simpelthen ikke have en iPhone 6. Long story short - Jeg er stædig.

Det geniale er, at min far han har købt den for mig. Jeg ville lave en afbetalings ordning med ham, men det bliver på under 1000 kroner, for han ville gerne give et tilskud og så får jeg ikke julegave heller aftalte jeg med ham, så nu skylder jeg faktisk ikke alt for meget, men har i stedet en ny lækker telefon og håber min søster har et par ekstra covers hun ikke bruger, jeg gav hende nemlig en del fra min 5'er da hun fik hendes iPhone.

Jeg er virkeligt glad for igen at have iPhone, for det har jeg da godt nok savnet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar