søndag den 27. september 2015

Musik Crush!

Der sker ikke alt for meget for tiden, men lidt sker der da. Det meste af min tid går med arbejde, skole, men også en del tid går med at lytte til musik og nu vil jeg så dele et af mine såkaldte musik crushes med jer!

Jeg har en meget blandet musiksmag der primært er præget af punk rock og noget lidt poppet punk. Det jeg primært lytter til er All Time Low, 5SOS samt noget Blink 182 da det er det der ligger på min telefon og det er primært med den jeg hører musik.

Jeg har dog fået et musik crush på en sanger fra YouTube der hedder Matt Johnson. Han laver en masse covers af forskellige musik numre, blandt andet ligger der også et cover af Nothing Else Matters med Metallica og det er super fedt. Det undrede mig faktisk lidt i dag, da jeg sad og hørte det i toget, at der ikke er mange flere views på han videoer, for synes de er fantastiske!

Jeg ved ikke om hans stemme ligefrem er noget ekstraordinært godt, men han har en god kontrol og hans stemme er forholdsvist dyb, selv i de højere toner og det er bare konsekvent rart at lytte til.

Ud over det, sætter han lidt hans eget præg på numrene, hvilket man selvfølgelig altid gør når man gør numrene akustiske.

Noget af det der er mest fantastisk ved ham er dog, at det er noget så tydeligt at han brænder helt vildt for det han laver. Jeg elsker at se videoerne, for selvom det jo ikke er deciderede musikvideoer, så er det fedt at man kan se de små smil der kommer frem når han synger, man kan se han nyder det og han lever sig altid ind i det.

Jeg ved det ikke. Jeg synes bare han er helt igennem fantastisk og er glad for min roommate introducerede mig for hans cover af Love Me Like You Do, for derefter tog det godt nok fart fra min side af!


2 kommentarer:

  1. Han er ikke lige min kop te må jeg indrømme, da jeg ikke syntes der er noget specielt eller ekstraoridinært, ved ham, men han helt hundrede følge din tanke gang. Jeg har det på samme måde med Boyceavenue og Connor Maynard :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er jo også et kæmpe udvalg når det kommer til cover artists, så der vil jo være noget for enhver smag og alle har jo også en forskellig smag! Jeg er ret sikker på at have lyttet til både Boyceavenue og Connor Maynard, men det har bare ikke helt holdt ved :)

      Slet