onsdag den 23. september 2015

Ebay På Det Seneste!

Jeg er fortsat forholdsvist besat af eBay og har bestemt også nogle fantastiske ting på vej på nuværende tidspunkt. Ydermere er der også nogle ting jeg gemmer til et seperat indlæg, for det er nogle af de ting jeg går rigtigt meget op i!

Der er ikke rigtigt nogle af købene jeg fortryder, men vil dog alligevel koble et par kommentarer til de forskellige køb, for ligesom at give et billede og eventuel anbefaling heraf. Kan dog sige om det hele, at de ligner dem på billederne fra eBay, da mine egne billeder har forputtet sig et sted på computeren tænkte jeg nedenstående godt kunne gå!

1: her - 2: her - 3: her

1 er et cover til Samsung Galaxy S4 mini og må indrømme jeg fortryder købet, men ikke på grund af coveret, for det er virkeligt fedt, bortset fra en lille fejl ved det ene øre. Jeg fortryder det dog da telefonen er ved at være kaput og jeg derfor skal have en ny snart. Det er lidt ærgerligt lige at have modtaget cover så og have ydermere 2 på vej!

2 er lidt et impulskøb og det fortryder jeg nok lidt, for tror ikke som sådan jeg kommer til at bruge tasken. Den skuffede mig lidt og jeg ved ikke hvorfor, da den ligner billedet på en prik. Hele vedhænget sidder dog ikke helt fast, hornene sidder ikke til ved tasken og det synes jeg er ret ærgerligt.

3 er super fede, men virkeligt af eBay kvalitet. Sålen vejer nærmest intet og er lavet af noget ret fesent plastik. Jeg har endnu ikke haft dem i brug, da de skulle være brugt med kjolen på nedenstående collage.

1: her - 2: her - 3: her - 4: her

1 er super søde og perfekt til kærlighedsnoter fra en Farmaceut studerende, ikke så meget der!

2 er en plys panda og til 27 kroner og med super hurtig levering er den virkeligt pengene værd. Jeg kan godt gå lidt i barndom og har det egentlig okay med, at have enkelte tøjdyr til pynt.

3 er en bluetooth højttaler der er vandtæt. Det er den anden jeg køber af dem, hvilket vel i sig selv bevidner at det er noget der er pengene værd. Lyden er helt fint og dejligt at kunne have den med ind i badet. Sidste gik i stykker da Charlie har haft flået den grå 'gummi-dut' af ved indgangen til opladeren og dermed er der desværre kommet vand i. Vi kan ikke få dem til at sidde fast på væggen, men det er også eneste minus!

4 skulle være brugt på natløb på den alkoholfrie rustur der er på Naturvidenskab, men jeg måtte desværre ligge herhjemme og have det super skidt samt have ondt af mig selv i stedet for. Kjolen er ellers fantastisk og jeg må jo så se om jeg kan finde en anden lejlighed at bruge den til på et tidspunkt. Passer perfekt med mål og virkeligt en fair pris i forhold til at købe sådan et kostume i Danmark!

Kunne I bruge ovenstående til noget? Modtager gerne ris og ros! :)

2 kommentarer:

  1. Det er utrolig hvad man kan købe på nettet og især ebay... det er lidt af en fælde.. ha ha..

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en kæmpe fælde - det her er jo blot et lille udpluk af de ting jeg har haft købt, de lidt større ting og dem jeg er forholdsvist tilfreds med også! :)

      Slet