onsdag den 30. september 2015

Ebay - Funko Pop Edition!

Inspireret af Maria, tænker jeg at jeg ikke skal skrive om Funko Pop figurer hver gang jeg får en ny, men hver gang jeg har fået 3 nye, det er ikke helt urealistisk og så bliver I heller ikke spammet alt for meget. Jeg er blevet bidt af at samle på dem, men de små herlige figurer er nu ikke det billigste i verden, så man kan jo ikke købe hele tiden!

Jeg har ikke samlet ret længe og dermed har jeg ikke alt for mange figurer endnu, derfor har jeg fundet ud at jeg kan spare lidt penge ved at købe nogle af figurerne på eBay og alle tre nedenstående stammer derfra!

De 3 jeg har haft købt denne gang er Toothless, Jokeren og Black Widow fra Avengers 2. Jeg er virkeligt glad for dem alle 3 og de kom alle sammen i original kasse, hvilket jo er fedt, for så ved man det er i orden!

Black Widow er et bobblehead og fra auktion af og det er også sådan en jeg har linket til fra samme sælger, de andre 2 var Buy It Now og kostede cirka 81 kroner stykket, men blev heldigvis ikke taget i tolden. Links er alle angivet under nederste billede!

1. her - 2. her - 3. her

1 kommentar: