tirsdag den 29. september 2015

Det Der Arbejde!

Jeg har lige hurtigt nævnt et par gange at jeg arbejder lidt for tiden, men hvad er det så for et arbejde? Jo, det skal jeg fortælle jer!

Jeg er blevet ansat af et australsk firma der har nogle kunder koblet på med henblik på at lave transkription og min titel er således transkribent. Hvis nogle ikke ved hvad transkription er, så er det i det store hele, at man skal skrive ned hvad der bliver sagt, eksempelvis i advokatserier hvor der sidder en transkribent i retssalen, men det her er bare noget mindre spændende!

Det jeg i det store hele laver er, at jeg sidder og lytter til nogle små lydklip og så skal jeg skrive ned hvad der bliver sagt. Meningen er vist, at man skal optimere et stemmegenkedendelsesprogram i blandt andet iPhones, så som Siri og dermed er det altså primært Google søgninger, eller ting der er blevet sagt til Siri om at skrive en sms eller finde en rute frem i GPS'en og så videre. Ikke det mest spændende!

Pengene er selvfølgelig gode nok og til tider kan det så også gå hen og blive ret sjovt, fordi nogle af de forslag det her program er kommet med ud fra hvad der bliver sagt mildest talt er ret forkerte, men hold nu op hvor kan det være sjovt! Det vil jeg så gerne komme med nogle eksempler på og har nedenfor samlet nogle stykker, hvor det med fed og kursiv er det der rent faktisk bliver sagt og så det andet, det er hvad den har hørt!

Hvor er du? - mor porno
Min kat danser tango - dansk ordbog
Nu er jeg træt - lurifax
Anden læser avisen - tandlægeservice
Lad min røv være! - mad men også være bange
Nickelodeon - naked teens
Otiumstole - brunsviger med stole
Volkswagen - jordens undergang 2012
Ydmygende - side 9 piger

Det er sikkert endnu sjovere når man keder sig, men hold nu op hvor er der altså en del frifortolkning og fejl i ovenstående! Jeg synes virkeligt det er SÅ sjovt til tider og det gør min roommate også oftest når jeg deler guldkornene med hende :P

Og her er så en gif med en killing der laver facepalm... Det virkede passende!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar