fredag den 4. september 2015

Cuteness Overload With Charlie #4

Jeg er fortsat forholdsvist inaktiv, men helbreddet driller fortsat super meget og har netop været på en penicillin kur og sådan, så det hele er jo bare super på det punkt! 

Studiet er begyndt igen og det bliver man heller ikke stresset af, men det er fedt, at man rent faktisk kan komme i gang igen og også bruge de egenskaber man har fået gennem ens tutor kursus, nu hvor der er kommet en masse nye russere til og mine russere er bestemt også søde - men mere update der en anden gang!

Når jeg så ikke er her og ikke er på universitetet, bliver det meste af tiden fortsat tilbragt med Charlie og jeg ville lige vise nogle af de mange billeder jeg har taget af ham - her på den første collage er jeg eksempelvis ret vild med billedet i min kuffert, for det er lidt som en lille proces mod at jeg pakker og vil tage afsted og han vil med!Charlie er super god til selfies - nogle gange mere end andre!

Hernede slikker han sig om munden fordi han havde nakket kylling i skraldespanden og så er der hans elskede drillepind, han ikke kunne vente på kom ud af tasken!


"Hello dog, I am cat" - elsker det billede!
Han er simpelthen det kæreste puttedyr og kan aldrig få nok opmærksomhed og fotogen er han altså også og det elsker jeg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar