mandag den 14. september 2015

Bloggertræf Vennebogen!


Jeg har valgt at deltage i et bloggertræf i Odense her i slutningen af oktober og til den lejlighed skal vi hver især gerne udfylde denne lille "vennebog", så vi ved bare en smule om hinanden. Jeg kender personligt kun en til arrangementet, men flere blogs har jeg da læst med på af og til så de er for mig ikke helt fremmede alle sammen - ud over det er det godt at komme ud af sin comfort zone fra tid til anden! Spørgsmålene er med fed og mine svar er kursiv, hvis der skulle være tvivl. :D

Navn: Maja Algeriet Andrutza Von Edelnums Hølmigren - Eller bare Maja! Det fulde navn er udelukkende det min roommate mener jeg hedder.. ;)
Alder: 21
Bopæl: Odense
Ehverv: Studerende og transkribent

Hvor længe har du blogget? Jeg kan faktisk ikke helt huske det og alle mine gamle indlæg fra da bloggen kørte på engelsk er slettet, men jeg mener det er lidt over 2 år.

Hvorfor blogger du? Det er vel ret simpelt - det er hyggeligt og nogle gange mener jeg simpelthen også at jeg har noget at fortælle og noget at bidrage med til blogland.

Hvad kan du bedst lide ved at blogge? Det er sådan set mit frirum. Herinde behøver alt ikke være kompliceret, men jeg kan ligesom skrue lidt ned for problemerne, få en pause fra studiet og så ellers skrive om hvad jeg nu har lyst til.

Har du en yndlingsblogger? Jeg tror ikke jeg kan vælge en yndlings blogger. Maria Helene er skøn og unik, samt en af de lidt mindre bloggere og det har især også sin charme, også fordi man får et lidt mere personligt forhold i det der er knap så mange der kommenterer osv - at jeg så ikke forstår hun ikke har flere tusinde følgere er lidt noget andet. Der er så også Miriam og Mia der bestemt også er skægge. Der er helt sikkert også mange flere, men ja!

Beskriv dig selv som blogger med 3 ord? Anderledes, Nørdet og Besat.

Vis 1-3 indlæg som bedst beskriver hvem du er? Herher og her.

Et par sjove eller skæve facts om dig? Jeg er pænt genert og har derfor valgt at være tutor hvilket slet ikke stemmer ens - men det har medført meget fremgang på det punkt. Jeg har indtil Garfield flyttede ind ved min mor og hendes kæreste ikke haft andre kæledyr end kaniner.

Hvordan fanger andre bloggere din opmærksomhed? Meget simpelt, ved at skille sig ud. Jeg kan godt lide at læse med ved folk der har en skæv humor, er forholdsvist sarkastiske eller bare lidt nørdede/entusiastiske. 

Hvilke sociale medier bruger du mest? Facebook all the way. Jeg har Instagram og Twitter samt Tumblr, men glemmer at bruge dem.

Hvad glæder du dig mest til ved Bloggertræffet? Bare generelt det at møde andre bloggere, der ligesom jeg brænder for det de laver og man har jo allerede noget tilfælles bare i bloggingen.

Hvis du var arrangør til et Bloggertræf, hvad skulle vi så lave? Til dette bloggertræf skal vi blandt andet ud for at spise noget god mad - det tænker jeg som udgangspunkt er et super godt grundlag og derfor tænker jeg ikke jeg ville ændre det store.

Er der andet vi skal vide om dig? Jeg kunne sikkert skrive en roman - jeg vælger at lade være!

8 kommentarer:

 1. Ej jeg vidste slet ikke at du bor i Odense.. Hyggeligt..
  Glæder mig super meget til bloggertræffet. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fremgår nok heller ikke så tydeligt, men er blevet nævnt i nogle enkelte blogindlæg tror jeg, men det gør det jo super praktisk ! ;)
   Det skal nok blive super hyggeligt. :)

   Slet
  2. Ja det er super praktisk.. i hvilken del af Odense bor du??
   Jeg er jo selv fra Otterup på Nordfyn, men er tit i Odense flere gange om ugen.

   Slet
  3. Jeg bor i S, ude i Hjallese. Tæt på universitetet :)

   Slet
  4. Cool... Det er da også en dejligt område.. :D

   Slet
 2. EEEEEEEJ hvor er du bare for sød! Tak fordi du har nævnt mig :i

  SvarSlet