søndag den 9. august 2015

Siden sidst..

Nogle gange sker det at livet kommer i vejen og dermed foregår der ikke ret meget på bloggen i en del dage og det her har så bare været en af de virkeligt travle uger og der er derfor sket en del ting siden sidst, hvilket jeg tænkte kunne være interessant nok at vide for nogle læsere. Kan jo se nogle stykker har kigget ind engang imellem alligevel og det varmer mit lille blogger-hjerte <3
Nå, men siden sidst har jeg;


 1. Haft noget af min familie sovende 2 gange grundet problemer med bilen, der til sidst endte med min mors kæreste blev kørt af Falck med bilen tilbage til Jylland, hvor han tog en anden bil.
 2. Haft noget kursus i Kemi og biologi, hvor der også har hørt nogle afleveringer med.
 3. Set HC Andersens hus sammen med familien, så nu kan jeg bedre forsvare at bo i Odense, for det skal man da næsten, skal man ikke? Vi var ikke inde, det var dyrt og der var ekstremt mange turister, men vi så det!
 4. Shoppet med min mor, søster og mors kæreste i Odense. Primært min søster.
 5. Arbejdet og læst noget af pensum op. Skal helt sikkert til at speede op også, dog!
 6. Haft en vældig hyggelig aften med en besøgende!
 7. Været på kursusweekend med tutorerne fra Naturvidenskab på SDU!
 8. Kommet hjem til en Charlie der på trods af besøg fra naboen nok har savnet mig ret meget - jeg har derfor været under overvågning og desværre også fået lidt bank. Man kan jo ikke bare komme svansende ind som om intet er hændt, kan man vel?

I forbindelse med kursusweekend har jeg så;

 1. Formået at blive dejligt syg og utilpas fredagen op til og er stadig ikke helt på toppen, men det går da frem ad!
 2. Haft mit første førstehjælpskursus nogensinde, hvilket var super fedt om end lidt grænseoverskridende.
 3. Leget nogle vilde lege, blandt andet en improvisationsleg hvor jeg skulle have Ja-hatten på og dermed svare ja, til hvad jeg blev spurgt til og improvisere en historie. "Er det ikke rigtigt at du er super smidig? - Jo." "Er det ikke rigtigt at det nok har noget at gøre med din opvækst? - Jo." "Vil du så ikke lige fortælle os hvorfor du stak af fra Cirkus Arena? - Jo da!" Jeg var vældigt stolt af den historie jeg fik brygget sammen med middelalderlige torturinstrumenter og jeg ved ikke hvad altså, så det var grænseoverskridende at stå der helt selv med en mikrofon, men det var faktisk virkeligt fedt!
 4. Leget en masse andre virkeligt mærkelige lege - en hvor der kom en mand forbi ved spejderhytten der luftede en hund. Ingen af os så det, for vi var "in the zone", men vores underviser sagde han så vældigt forbløffet ud. Han har nok tænkt vi var fra psykiatrisk eller lignende, i hvert fald ikke mentale og forholdsvist kloge personer! ;)
 5. Lært nogle super seje dance moves! Måske.. Det kommer nok an på hvem man spørger!
 6. Tilegnet mig nogle vilde blå mærker, som jeg har sat et meget lidt charmerende selfie ind af! Gryden hvor man skulle prøve at fiske æbler op fra med munden var simpelthen for dyb og med for lidt vand, det lykkedes heller ikke!


At jeg ser super træt ud og ikke videre charmerende er der helt sikkert en grund til, for sådan en weekend er ret så udmattende! Det viser dog mine blå mærker på den ene overarm. Det er heldigvis ikke nær så slemt på den anden. Dog kommer man automatisk til at se lidt tilfreds ud, når man kommer hjem under ens dejlige varme bruser, så man virkeligt føler sig som et menneske igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar