onsdag den 12. august 2015

New In: Funko Pop!

Der er nærmest ikke noget der er bedre end at modtage pakker, det skulle da lige være når man rent faktisk giver pakker, for det er jeg nu også helt vild med!

Det er ikke lang tid siden, at jeg bestilte en Funko Pop figur af Amy fra Big Bang Theory på eBay og har jo modtaget Captain America, men jeg glæder mig virkeligt til at se min samling vokse og det har den da også gjort nu!

Jeg valgte at bestille nogle figurer gennem Gucca da de har et okay udvalg og de er desuden forholdsvist billige! Jeg fandt desuden en rabatkode ved en google søgning på 5% og det hjalp da også på det!

Jeg modtog 5 figurer i nedenstående kasse, men kun 2 af dem var dog til mig selv!De figurer der ankom til mig var Batman og Sheldon Cooper, to karakterer jeg elsker vældigt højt og derfor skal der slet ikke være nogen tvivl om, at de skulle være i min samling - også blandt nogle af de absolut første!


To af figurerne var til min roommate og var Mulder og Scully fra X-files. Den sidste figur var til min veninde Helene der netop i dag fylder 22 år og derfor har jeg også ventet med at vise figurerne frem, så hun absolut ikke kunne gætte hvad hun fik! Hun fik nemlig Daryl fra Waking Dead, som vi har ledt adskillige butikker i Odense igennem efter den hvor han holder et armbrøst, men det var der ikke og nu har hun!

Jeg havde bestilt en tredje figur, men det viste sig, at den havde jeg forudbestilt og den kommer først til September. Ih hvor blev jeg skuffet da han ikke var der, men så har jeg da noget at se frem til!


Og allerede før figurerne kom ud fik Charlie mast sig ned i et hjørne af kassen, da den så var tømt fik han den. Charlie fik en kasse og jeg fik Funko Pop figurer, alle var vist ret glade <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar