lørdag den 22. august 2015

New In: Funko Pop! #2

Når først jeg påbegynder samlinger kan jeg godt gå hen og blive en smule besat og det er min Funko Pop samling et godt eksempel på - den vokser sig stille og roligt større, men kapitalet skal trods alt også kunne følge med!

De nyeste to figurer i samlingen er vist nedenfor og det er Amy Farrah Fowler fra Big Bang Theory, som jeg vandt brugt på en auktion og så David Tennant som den tiende Doctor, som jeg havde forudbestilt gennem Gucca!


Det er ret tydeligt at Amy har været i brug. tænker lidt hun måske har tilhørt et barn eller lignende, for hun har nogle streger og ridser, men så er det godt hun er kommet til et sted hvor hun for alvor vil blive værdsat!


Og på trods af min kærlighed til Sheldon Cooper og Big Bang Theory, må jeg ærligt talt indrømme, at David Tennant som Doctor Who nok er min nye favorit blandt figurerne. Jeg elsker at han har hans sonic screwdriver i hånden og udover det synes jeg bare det er pokkers imponerende at manden kan være så lækker, selv som Funko Pop figur!


Her er så et lille overblik over den foreløbige samling! Jeg er i gang med noget indretning af mit værelse, da jeg har anskaffet en kommode og dermed har jeg også fået ryddet en hylde til min samling af figurer og jeg glæder mig helt vildt til, at se hvad den næste figur i samlingen bliver, for der er så mange fede jeg gerne vil have! :D


2 kommentarer:

  1. Jeg ELSKER disse figurer, jeg har også nogle stykker efterhånden :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har også allerede flere på vej! Jeg ELSKER dem virkeligt :D

      Slet