mandag den 3. august 2015

Liste: Spørgsmål fra A til Z!

Jeg bruger desværre ikke Tumblr ret meget længere, men min søster har derinde givet mig en nominering til at besvare en række spørgsmål. Hun siger jeg skal linke til hendes Tumblr også, så den er her og så skulle jeg vist nominere 3 - men det sker ikke! ;)

Spørgsmålene står på engelsk, men da bloggen i sin tid var engelsk håber jeg altså det går, for det er lige pludselig ikke længere i alfabetisk rækkefølge hvis man oversætter det og så går idéen lidt af det.. De fleste af spørgsmålene har jeg besvaret på forhånd og derfor bare kopieret ind!

 1. Age: 21
 2. Biggest fear: Døden. Sådan er det vist lidt med dødsangst.
 3. Current time: 22.18
 4. Drink you last had: Pepsi Max.
 5. Easiest person to talk to: Min roommate har jeg forholdsvist let ved at snakke med, nogle gange når det bliver meget personligt bliver det dog på engelsk. Fordi… Vi er akavede tror jeg?
 6. Favourite song: Weightless af All Time Low. Det er ikke engang svært at vælge for tiden for den her sang tager mig direkte tilbage til koncerten på Tinderbox!
 7. Grossest memory: Jeg har ikke den store erindring om noget jeg har syntes var vildt ulækkert. Det eneste var da jeg skulle have brændt en håndvorte væk, min finger er stadig deform hvor den var, så det var ret nasty.
 8. Hometown: Ringkøbing. Boede der til jeg var 4 år gammel.
 9. In love with: Samtlige sangere i mine yndlings bands, haha. Resten er vist liiiidt for privat ;) 
 10. Jealous of: Jalousi er en mærkelig ting. Synes ikke som sådan jeg er vildt jaloux på folk, for dem med succes har oftest kæmpet for det og derfor kan jeg godt unde dem det.  Så ingen som udgangspunkt. Så skulle det da lige være hende instagrammeren jeg følger med voldsomt mange funko pop figurer! Jeg gad det godt..
 11. Killed someone: Nope.
 12. Longest relationship: 3 uger. WUHU!
 13. Middle name: Hartvig.
 14. Number of siblings: Dos. Min storebror og lillesøster.
 15. One wish: Få drømmejobbet eller bare konsekvent at være lykkelig, sammen med de mennesker jeg holder af også, for det fortjener de bestemt også!
 16. Person you last called: Min mor. Jeg hader nærmest konsekvent at snakke i telefon, men lige med min mor kan jeg nu altså godt. Og min far, søster og bror også.
 17. Reason to smile: Der er mange. Eksempelvis selvironi er en god ting. Jeg griner og smiler oftest ad min egen kluntethed.
 18. Song you last sang to: Dear Maria Count Me In med All Time Low.
 19. Time you woke up: 8.17 for der ringede alarmen. Har splittede følelser omkring, at være tilbage på Uni.
 20. Underwear color: Rød.
 21. Vacation destination: Har ingen planer om nogen decideret ferie #SUforthewin
 22. Worst habit: At bide negle.
 23. X-rays you’ve had: Der er nok en del flere end jeg lige kan huske. De eneste jeg kan komme på var en scanning af min blære og ellers en scanning af hele kroppen.
 24. Favourite food: Tortillas tror jeg. Mmmmh. (Hvordan i alverden det er et y aner jeg dog ikke!) 
 25. Zodiac: Jeg er tvilling.2 kommentarer:

 1. Må jeg hapse denne? :D Skal nok smide noget street cred til dig ;) haha <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig, det gør du bare! Godt hvis andre kan bruge det også ;)

   Slet