søndag den 16. august 2015

"Det må du ikke!"

Nogle gange kommer man altså til, at gøre ting man i princippet ikke må. Eksempelvis må jeg ikke udskifte min industrial piercing før der er gået 6 måneder og der er på nuværende tidspunkt kun gået 4, men den er altså blevet skiftet.

Ikke at have skiftet den før synes jeg viser tegn på, at jeg trods alt har en vis form for selvbeherskelse. Ud over det, så er jeg endelig kommet af med den mængde betændelse der var i og det blev da så også fejret og jeg satte en af mine absolut yndlings industrials i - nemlig en med Batman logo! Synes simpelthen den er SÅ fed! :D


Det er faktisk virkeligt svært at tage et billede af sit øre, vidste I det?

Jeg endte med at stå på badeværelset med mit spejlrefleks kamera vendt mod mig og skiftede til skærmen så jeg kunne se i spejlet bare lidt af hvad jeg lavede, men det lykkedes da sådan nogenlunde!

Nu skal jeg nok lade den være en måneds tid eller noget, men tænker heller ikke det bliver det store problem når nu der er en piercing jeg elsker i! Den første fra venstre på nedenstående billede er den jeg har haft i indtil nu og den er altså bare en smule kedelig.

Samlingen af piercinger er dog allerede forholdsvist stor, så det er fedt at jeg også snart officielt må skifte! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar