fredag den 21. august 2015

At Gå Død!

Ihh hvor jeg hader, at forsømme bloggen, men der er jo altså ting der er vigtigere end at få blogget, især midt i reeksamens-perioden!

Jeg var så heldig, at trække to reeksamener. Primært grundet angst - jeg kan lukke helt ned og det er desuden noget jeg har tænkt mig, at skulle undersøge om jeg kan få hjælp til at håndtere fremover, men nu er de begge overstået for denne gang og så må jeg se hvordan det gik med den skriftlige i dag, men bedre end sidst i hvert fald!

Ud over det har jeg bare haft en kamp med mit helbred - for jeg går død og sover, MEGET. Også for meget og det er noget jeg heldigvis er ved at søge hjælp med hensyn til. Jeg sover 10-16 timer i døgnet fordi jeg bliver så træt, jeg simpelthen ikke kan holde mig vågen og det har stået på nogle måneder, så det er tydeligvis ikke noget der går over af sig selv. Ud over det er jeg utroligt svær at vække igen, hvilket også er et ret stort problem. Jeg har været ved lægen og fået taget en bunke blodprøver, lavet en EKG og målt alt muligt med henblik på jeg ikke skal tilbage til sundhedstjek om to måneder også, men primært for at finde ud af præcis hvad der sker for det her søvn og ALT er normalt, på nær kalium, hvilket gør, at jeg af lægen er blevet beordret til at spise bananer og drikke æblejuice, hvilket er liiiidt sært!

Nu er jeg så henvist til sygehuset i Odense, hvor jeg skal tjekkes for søvnapnø, da kvaliteten af min søvn nok ikke er som den skal være, hvis jeg kan sove så meget og jeg håber derfor snarligt at modtage en indkaldelse og forhåbentligt nå til bunds i hvad pokker det her handler om, for det kan jeg jo ikke leve med samtidig med jeg skal passe et studie!

Men jeg vender forhåbentligt stærkt tilbage med noget mere regelmæssig blogging, det her var blot en update på hvad i alverden der foregår.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar