mandag den 6. juli 2015

Ting Jeg Ikke Forstår #1

Jeg ELSKER virkeligt den her slags indlæg ved andre og sluger dem råt, desværre er jeg ikke kommet forbi noget i et stykke tid. Af den simple årsag laver jeg nu et indlæg selv og den er nummereret, i håb om, at der kommer flere på et tidspunkt. Udover det er det en knap så belastende og humoristisk måde at brokke sig en smule på, så den chance må gribes! Så her kommer det altså, humoristisk og ikke alt for seriøst brok! Jeg forstår ikke....
 1. Hvorfor danskere (inklusiv mig selv) nærmest ALTID kan brokke sig over vejret. Enten er det for varmt eller også er det for koldt og for vådt. Dumme vejr, det kan altså slet heller ikke vinde! ;)
 2. At intet kan blive oppe på vores vægge i badeværelset. Jeg mener seriøst intet, vores håndklæder flyder rundt omkring, fordi vi ikke længere ved hvad vi skal gøre.
 3. Hvorfor det bare konsekvent skal være så svært at pakke let! Tænker nok det primært er et problem for 'hunkønsvæsener'.
 4. Det der når man sidder og venter på svar på en besked og først efter virkeligt lang tid går det op for en, at man faktisk ikke liiiige fik trykket 'send'.
 5. Hvorfor DSB aldrig har styr på en skid! - Arriva kørte nærmest altid uden forsinkelser og var til at regne med. Jeg savner Struer-Aarhus strækningen!!
 6. Mode - nærmest konsekvent. Ikke fordi jeg synes alle trends er grimme eller noget, men nogle gange kan man godt tænke: Hvordan i alverden kom nogen frem til at det der var smart?! - Nogle gange fordi jeg virkeligt ikke synes det er det.
 7. Hvorfor serier altid stopper på de værst tænkelige tidspunkter - Jeg ved godt det er for at fastholde seere og holde fast i noget 'suspense', men det er voldsomt frustrerende alligevel! Åbne slutninger hvor de bare stopper helt også, det er jeg heller ikke fan af.. 

Nedenstående billede er sat ind, da jeg af uforståelige årsager synes det er nærmest perfekt til langt det meste. Jeg får de der mærkelige obsessions af billeder, ligesom egernaben med 'two hands and three foods'. Ved seriøst ikke hvad der fremprovokerer det!4 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i 1, 4 og 5 :D
  Kender alt for godt nummer 4. Jeg gør det alt for tit, jeg må til at lære det..

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da fedt du kan nikke genkende til nogle af punkterne haha, 4 er super irriterende! Jeg havde lavet det lige efter jeg havde skrevet posten også! :D

   Slet
 2. Hah, kan faktisk nikke genkendende til flere af dem ;)

  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet