fredag den 31. juli 2015

Søster Date!

I dag har stået på en masse hygge med min søster og vi fortsætter simpelthen også her i aften, med et stand-up show med Jonathan Spang i DVD-maskinen og ellers har vi bare forputtet os på sofaen hvilket vist var tiltrængt.

Min søster og jeg startede ud i Cinema3 i Skive med, at se Ant-Man! Hvis man er fan af Marvel skal man jo simpelthen se den her film og generelt er 2015 et rigtigt godt film år. Jurassic World, Avengers og nu også Ant-Man, det er så fedt altså!

Ant-Man er simpelthen en fantastisk film hvis jeg skal være helt ærlig, det er dog et helt vildt fesent navn, men det er nærmest noget af det fedeste ved den! Filmen er både sjov og alvorlig, men den er helt igennem fantastisk. Det er nogle helt igennem fantastiske skuespillere og den er bare konsekvent super godt lavet med tilpas mængde aktion.

Jeg har intet skidt at sige om filmen som sådan, jeg ville dog gerne have set den i 3D frem for 2D som vi så, men det skulle passe med bustiderne når nu man bor herude på bøhlandet og derfor blev det den tidlige forestilling hvor efter den næste bus hjem først gik 2 timer senere!

Derfor gik vi ud for at spise og det endte op med at blive Kapri i Skive, en super lækker sandwichbar, men var den bedre før ejerskiftet? JA!

Nå, men de serverer nu også menuer med pomfritter og for at være helt ærlig, så køber jeg nok ikke menu igen. Deres pomfritter er mildest talt ikke videre fantastiske, så dem kan jeg godt undvære fremover, men sandwiches er altid godt og en biograftur er bestemt heller ikke at kimse ad, slet ikke når det er en SÅ fantastisk en film!

Igår brugte jeg også på at cykle 45,6 kilometer, så synes jeg fortjente denne noget mere afslappede dag, selvom det nu også er sejt at vide jeg kan cykle så langt, selvom det var arrigskab der fik mig helt hjem. Så træder man også lidt ekstra til. Min smertegrænse ligger omkring 37 km og derefter er der absolut intet der er sjovt længere, men det er nok også en dårlig start at skulle afværge et angstanfald altså!Ingen kommentarer:

Send en kommentar