lørdag den 4. juli 2015

New In: Viborg!

Nu hvor jeg er et sted med andre butikker og nogle lidt anderledes tilbud er det nu altså rart, at kunne komme ud og shoppe en smule. Jeg er stor fan af udsalg og når min far betaler er det bare endnu bedre, men vil nu bestemt ikke sige det er noget jeg udnytter vildt meget!


Ovenstående smykker købte jeg i Glitter. Deres tilbuds-sektion er bare meget større end Glitter i Odense og jeg valgte udelukkende ting man kunne spare 75 % på frem for 50 %. Ovenstående smykker ville samlet have kostet 240.- normalt, men på udsalg blev det altså til 60.- i stedet! Har en plan med den ene halskæde, med cirklen og håber virkeligt det lykkes, ellers vil jeg nemlig holde min fiasko for mig selv. :PJeg har virkeligt mange lidt sjove vaner, nogle af dem mere udprægede end andre og nogle af dem kom under det år jeg kørte med selvstudie, for der opfinder man bare nogle lidt nye 'lege' og vaner for fortsat, at have bare en smule at lave. Det var under selvstudiet min overbevisning om, at livet var for kort til kedelige strømper tog til. Ovenstående er jeg helt vilde med og dem sparede jeg halvdelen af prisen på. Måske er Mickey Mouse ikke lige det jeg bruger mest tid på, men det er da en del af barndommen og ikke alle mine strømper kan være præget af superhelte altså! Dyre-temaet er dog også ret gennemgående på nuværende tidspunkt.


Ovenstående betalte jeg selv og det var blot 35.- i en lille hobby-butik her i Viborg. Den er super sød og de har nogle lidt andre ting end Panduro Hobby og er fortsat en smule billigere. Panduro Hobby har nærmest monopol på deres område og det kan desværre godt ses på deres priser! Overfladen på vasen er god til at male på og så kan man bare aldrig få nok æsker altså...

Det blev ikke til de vildt store indkøb, men det er også fordi turen torsdag går ned over grænsen og der skal der også shoppes. Jeg ved der er en Bijou Brigitte og en butik med billig make-up hvor jeg altså mangler en del basics og de tyske priser er altid mere budget-venlige, så jeg gemmer lidt mit krudt der til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar