søndag den 19. juli 2015

New In: Udsalgskup!

Hvis der er noget jeg virkeligt elsker, så er det helt sikkert udsalg! De ting jeg oftest interesserer mig mest for og finder mest interessant af smykker og påklædningsgenstande er oftest heller ikke dem der er de absolut mest populære, så de ender da af og til på tilbud!Jeg har desværre en stor tendens til at slide mine sko ned, i det jeg trækker lidt på hælen. Derfor skal mine sko rimeligt ofte udskiftes og derfor er tilbud ekstra fantastiske. Ovenstående 2 par sko er fra Deichmann. De havde flere nedsatte varer og købte man 2 par fik man yderligere 50 % på rabatprisen på det billigste par og hvis man købte 3 par fik man det billigste gratis. Jeg fandt så kun de 2 ovenstående par, men det er da værd at overveje trods alt!

Skoenes normalpris er 349 per par, de var sat ned til 99 kroner begge par og dermed kom jeg for begge par af med sølle 148,5 kroner og det er bestemt ikke så slemt endda!


Og her er så de ekstra nørdede ting.. Jeg er helt vildt glad for Glitter, men så ofte køber jeg heller ikke ting der efter min egen mening. De har stempelkort og jeg fik samlet nogle stempler sammen på et kort og fik dermed 8 stempler, hvilket giver 100 kroner, til at shoppe for. Det blev så til ovenstående 3 par øreringe, så 32,5 kroner oveni blev det til, men det var ikke så slemt.

Og så er der trøjen, den var til fuld pris, men 80 kroner er også til at overskue når nu man skal pleje ens katte-dame image!

2 kommentarer:

 1. Hah, sikke mange fine katte ting du har fundet dig ;-)
  trøjen er da alt for kær, selv for en der normalt ikke kan lide katte :-D

  xoxo Emma /http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert også trøjen jeg er mest glad for af kattetingene, selvom øreringene da også er meget søde, men altså!
   Fedt den kan tiltrække selv ikke-katteelskere! :P

   Slet