søndag den 12. juli 2015

New In: Tyskland!

Det er altid en fantastisk følelse, at kunne forlade Danmark også selvom det er rimeligt kortvarigt og man ikke er alt for langt væk. Udover det er Tyskland jo fantastisk grundet deres lave priser og jeg har et fast stop hvis jeg skal til Tyskland og det er Bijou Brigitte!


Jeg elsker Bijou Brigitte, det minder noget om Glitter som ellers findes i Danmark, men ud over det er de noget billigere hvilket altid er en stor fordel trods alt.

Jeg er konsekvent glad for øreringe og den lille sølv der ligger der koster cirka 45 danske kroner for et par, hvor af den ene dog er i brug. De er ægte sølv og det er en kæmpe fordel, jeg bruger dem nemlig i hullerne i toppen af ørerne hvor de ikke misfarver heller.

Armbåndet er virkeligt nuttet og ikke normaltvis min stil, men jeg elsker den alligevel og det jeg mangler mest i min smykke-beholdning er armbånd, så holder fast i, at det er nogle gode køb!


Vi var i et center kaldet Citti Park, hvor de blandt andet har et kæmpe indkøbscenter også udover selvfølgelig Bijou Brigitte og nogle andre butikker, samt en butik der hedder DM der specialiserer sig i alt muligt, blandt andet ting til dyr, beauty og den slags. Deres beauty-afdeling fylder helt klart mest.

Jeg er virkeligt glad for mine køb, eksempelvis er eyelineren fra Catrice pænt god samt vandfast og kostede omkring 2 euro, hvilket er 15 kroner, så de er et ret godt køb! Foundationen gik jeg direkte efter, for købte en for næsten to år siden da jeg sidst var der og den er virkeligt fantastisk til under 40 kroner!

Coversticks, mascara og flydende eyeliner kan trods alt også godt bruges. og så er der også katte godbidderne... De er mindst lige så meget for min egen skyld som de er for Charlies, haha!


1 kommentar:

  1. Lækre ting du har fået købt dig, især katte godbidderne! hvor er de dog fine :D

    http://byekk.blogspot.dk

    SvarSlet