torsdag den 2. juli 2015

Jysk Natur!

Jeg er så heldig at bo tæt på nogle grønne områder i Odense, men derfor kan man alligevel godt savne den fantastiske natur ovre fra Jylland og dermed har jeg det også helt fint med at gå nogle ture her ved min far eller ved min mor, selvom jeg oftest har set de fleste af stederne før!

Det er lidt godt at være tilbage i det Jyske og jeg har valgt at uni og eksamener ikke eksisterer endnu, men det kommer det selvfølgelig til senere hen, nu vil jeg bare gerne koble fra!

Og selvfølgelig er jeg også blevet syg, nu hvor jeg endelig rent faktisk har ferie og ikke skal ligge og læse tunge bøger hele dagen og hvor det rent faktisk er godt vejr, men ih hvor jeg håber på bedring snart!

Her i indlægget ville jeg lige vise nogle billeder fra Dollerup bakker frem, der er så smukt, men sikke da et terræn at gå i! Det var dog fedt nok at komme ud og også lige besøge ishuset!


 


1 kommentar: