søndag den 26. juli 2015

Hvad Man Laver I Weekenden, I Jylland.

En lille update her fra Jylland, hvor det hele måske bliver en anelse for Jysk, selv til min smag.

Planen var originalt at vi alle igår skulle på kano tur på Fur. Alle her betyder så min mors børn, hendes kærestes børn og alle de kærester der nu måtte være samt min mors kærestes ene barnebarn. Desværre havde vi dog noget ret så forfærdeligt vejr. Der var regn, strid vind samt mulighed for Torden hvilket jeg dog ikke oplevede, men kano tur var det simpelthen hen ikke vejr til.

Derfor endte vi alle herhjemme ved min mor og hendes kæreste og... Byggede hønsehus!

Vi startede helt fra bunden og jeg var lidt ude og hjælpe min mors kæreste og hans yngste søn med at bygge lidt videre i dag. Der er kommet bundplade i den øvre del af hønsehuset hvor de skal kravle op ad en lille trappe, der er tag på og det går da om ikke andet fremad!

Det er altså en sjov weekend aktivitet, men så meget som jeg hygger mig med at fodre eksempelvis fisk, så kunne det da være ret hyggeligt med høns også, men de kommer ikke med det samme, så det må blive næste gang jeg kommer hjem på ferie!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar