torsdag den 23. juli 2015

Ferie Følelser!

 Man kan altså godt gå hen og glemme bloggen lidt her midt i ferien, ikke fordi jeg ikke sidder på min blogs startside hver dag - for det gør jeg helt sikkert! Men mere fordi jeg enten synes det er for sent til at skrive noget når jeg endelig sidder med computeren, eller simpelthen fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive.

Med dette indlæg kan jeg så også fortælle, at jeg har valgt at give instagram en chance. Det er jeg heller ikke helt vildt god til, men der kommer da gerne et billed op om dagen, så der kan I da eventuelt følge med hvis det lyster. Min instagram hedder det samme som min blog og kan findes som @RandomDanishCitizen. Den er lavet for lang tid siden også, men først taget i brug nu.

Jeg føler faktisk jeg laver okay meget, men alligevel ikke. Det meste er ren afslapning med gåture i naturen, besøg ved veninder og samvær der eller bare simpelthen være sammen med min familie, som jeg helt sikkert savner rigtigt meget, når nu jeg er i Odense og bor så langt væk!

Billederne er af Skive Fjord, af min elskede ferie kat Garfield som heldigvis fortsat fint kan huske mig og tager imod nus og godbidder og så af lidt af desserten her på det seneste. Mors have er fyldt med friske jordbær og det er da virkeligt lækkert! :D

Håber I alle sammen nyder ferien også!


2 kommentarer:

 1. Jeg har også bare nydt ferien i fulde drag, men nu er mine vagter begyndt på jobbet igen og der er riiiigtig mange, så jeg må bare igang! :D

  Nyd din ferie!

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Direkte tilbage til stress og jag, men så er det da godt at du har fået nydt din ferie mens du trods alt havde den! Min bliver fra nu af præget af læsning til studiet, men holder det på et minimum indtil jeg absolut ikke kan strække den længere! ;)
   Og tak! :D

   Slet