torsdag den 30. juli 2015

Ebay Køb #7

Mit seneste eBay køb er endnu ikke kommet, men jeg glæder mig super meget til at den gør. Jeg er ret begejstret konsekvent, for det er resultatet af en auktion der gik ret godt efter min mening.

Jeg har købt endnu en funko pop figur. Den er ganske vist brugt, men det ser ikke slemt ud og tænker en simpel rengøring også kan gøre lidt og til den pris er jeg ret glad! Figurerne er ikke ligefrem billige i sig selv og koster 115-130 kroner stykket her i Danmark for de almindelige, så det at vinde den her brugte til lige under 30 kroner var da ret fedt!

Der sælges faktisk en del brugte og ubrugte funko pop figurer på eBay, men mange af dem er eksempelvis fra USA hvor fragten er komplet åndssvag og ligger på omkring 150 kroner, så der er absolut intet at hente på den front.

Hvis nogle ikke kan se det er det Amy Farrah Fowler, som er Sheldons kæreste i Big Bang Theory og Shedon bliver helt sikkert også købt på et tidspunkt, men det bliver i Danmark! Jeg glæder mig sådan til den her kommer så jeg helt kan vurdere standen osv.!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar