onsdag den 8. juli 2015

Ebay Køb #5

Det her er vist et af de mere populære produkter fra eBay. Der er en del der har købt sådan en, men tænker fortsat ikke, at det ligefrem er alle danskere der har en! Der er så også danske hjemmesider hvor de præcis samme højttalere sælges til 2-300 kroner og det gider man simpelthen ikke give når man kender eBay. Man bliver faktisk ret konsekvent nærig af, at bruge eBay!

Idéen om en water-speaker er mildest talt genial, for der er jo ikke nogen garanti der dækker hvis man har haft ens telefon med i bad og dermed er det komplet genialt at kunne have den i et andet rum, mens man er i bad. Man kan fortsat skråle med og selvom højttaleren ikke spiller alt for højt, hjælper det virkeligt meget at have den inde ved en!

Min water-speaker er desværre afgået ved døden. Charlie legede med den på et tidspunkt og den 'gummi-dut' (og ja, det er fagsprog! ;)) der sad og dækkede for den indgang til opladeren forsvandt. Vi lod den efterfølgende ligge uden for badet, men der må altså være kommet vand i, for den ød helt forfærdeligt! Har aldrig hørt noget skratte så højt..

Jeg skal derfor snart have en ny igen, for det er ikke noget man bare uden videre kan undvære i ens liv når først man har prøvet det! Det er en virkeligt genial opfindelse... Så er spørgsmålet bare, hvilken farve? Jeg havde den blå før og kunne da godt overveje en ny farve når nu jeg alligeve skal have en ny farve!

Højttaleren kan købes her, men kan fås mange steder derinde og måske også billigere!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar