onsdag den 1. juli 2015

Ebay Køb #4

I forhold til hvor afhængig jeg bliver betegnet som værende af eBay, så køber jeg ikke vildt meget længere, for jeg har nemlig været på afvænning, ja jeg har så!

Ud over det, så fortryder jeg desværre en del af mine køb og jeg får aldrig brugt tingene og derfor er det ligesom ret godt, at skrue en smule ned for forbruget og dermed også fortryde en del færre køb. Jeg har rent faktisk kastet mig ud i, at købe tøj derinde også, men 3 ud af 5 tøjkøb er desværre gået galt, men her er så et af dem der rent faktisk gik godt!

Jeg er nemlig ret så vild med den her kimono. Hvor meget jeg får den brugt ved jeg endnu ikke, for blonderne samt stoffet er rimeligt tyndt og noget der nemt kan gå i stykker tænker jeg - især hvis man har en kat! Derfor begrænser jeg nok bruget af den, men den er super fin, sidder som den skal selvom den er lidt for lang i ærmerne, så det er helt sikkert et godt køb til de lidt under 70 kroner og kan klart anbefales. Jeg købte den i sort, men den fås også i hvid og beige!

Størrelsesguiden passer rimeligt fint med det man modtager, så det er bare med at benytte sig af dem når man bestiller på eBay - der er nemlig desværre også en del afvigelser sælgerne igennem!

Kan købes her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar