tirsdag den 7. juli 2015

DIY: Sød Kommode!

DIY ting fylder meget i lejligheden hjemme ved os, ikke kun fordi jeg laver en del, men det samme gør min rommate og derfor kan det let komme til at fylde super meget.

Alle de DIY's jeg smider op for tiden er ikke nødvendigvis helt nye i det, at der var en del på bloggen før jeg slettede alt fordi jeg besluttede mig for at bloggen skulle være. Der er mange af de ting jeg fortsat er ret stolt af, og derfor kommer de altså frem igen!

En af tingene er blandt andet nedenstående kommode. Jeg elsker hvordan der er plads til blyanter og kuglepenne ude i siden samt plads til en notesbog i den anden side, det er så fint!


Denne æske kostede mig 149.- så er glad for at jeg endte med, at være super glad for resultatet også! Jeg elsker den virkeligt, i de fine pastelfarver som lilla og blå samt med flotte blomster og ugler - hvor den ene hvis man ser godt efter har et moustache.Jeg er super glad for den, det er desværre ikke alt der kan komme til sin ret i lejligheden og på mit værelse. Der er simpelthen ikke nok plads, men i den her opbevarer jeg pt ting som breve fra min oldemor og lignende!

Denne kommode er ved at udgå og derfor kan man lige for tiden i butikkerne finde den til halv pris mener jeg, så hvis man føler sig inspireret er det helt klart nu man skal skynde sig at købe den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar