tirsdag den 14. juli 2015

DIY: Fangirl Collage!

Jeg fik det der plekter til All Time Low koncerten og det er sådan lidt blevet min lille baby og jeg skulle finde en måde hvor jeg ordentligt kunne fremvise den. Jeg tænkte på at lave den til en halskæde, men så skulle den jo 'ødelægges' for at kunne få en ring i og sætte den på en kæde, så det blev til noget andet, nemlig nedenstående!


Jeg er ikke ligefrem den bedste til at tegne og det ved jeg godt, men jeg prøvede da trods alt og øverst kan man se Jack og Zack og ude i venstre side har vi Rian og så til sidst, med det blå hår har vi Alex. Ud over det har jeg tegnet Future Hearts symbolet og ellers skrevet navnene på deres albums rundt omkring.

Jeg er stort set glad for det og synes det er fint at have i ramme på den måde. Det er vist en 10x15 ramme. Det er nu fedt nok, at have hængende på væggen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar