tirsdag den 28. juli 2015

DIY: Bogstavs Halskæde!

Som beskrevet i et tidligere indlæg indlæg, havde jeg købt en halskæde jeg gerne ville bruge til en DIY og så senere fremvise, hvis det lykkedes.. Og det gjorde det skam!

Det er en vældig simpel DIY, for det eneste man skal bruge er:

 • En halskæde med et vedhæng i en form man kan lide og så ikke alt for tykt metal.
 • En hammer.
 • Et metalstempel med det ønskede bogstav.
 • En sort tusch.
 • Noget kasseret cowboy-stof.
Nu vil jeg så ikke lade som om, at jeg tror alle lige ligger inde med nogle metalstempler med bogstaver. Det ville jeg eksempelvis heller ikke hvis ikke det var fordi min roommate har nogle, men det er nu genialt alligevel hvis man er glad for at lave smykker! 
De kan fås på blandt andet etsy, men sikkert også på eBay. De hedder 'metal stamps'. Ovenstående er halskæden før jeg stemplede den. Som man kan se buer den en smule opad, hvilket forsvandt da jeg stod og hamrede et 'M' ned i det.

Det er sådan set hvad man gør når man stempler. Man holder stemplet lige og hamrer så gentagende gange på det med en hammer, mens man holder fast og sørger for stemplet ikke flytter sig. Herefter skal man bruge en sort tusch og tegne bogstavet op med og cowboy-stoffet er så til at pudse med, så det sorte der ikke sidder på bogstavet går af.


Og ovenstående er så det færdige resultat! Lignende halskæder sælges jo for flere hundrede kroner, men jeg har skullet af med 20.- hvilket var prisen for halskæden, for resten havde jeg i forvejen!

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og bruger den allerede flittigt! Hvad synes I? :D

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin og et godt alternativt til Jane Kønig Love Tag halskæder :)

  Kig endelig forbi
  Katrine
  http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker det er et bedre alternativ hvis man eksempelvis er studerende! ;)
   Det vil jeg gøre. :)

   Slet