fredag den 17. juli 2015

Cuteness Overload With Charlie #3

Det her bliver et af de billed tunge indlæg. Charlie er ved Lonnie og selvom han til tider er lidt af en røv - hvilket også ses på nogle af billederne, blandt andet første billede hvor han lavede en ny og mere passende madskål - så savner jeg ham virkeligt!


Jeg sværger, at nogen gange så tror jeg bare at han tolererer os for at få mad og nus, eksempelvis når jeg sætter en Batman USB-pen på hans hoved, men han er samtidig noget så trofast. hvor han blandt andet ligger ovenpå radiatoren og venter på mig når han kan høre mig rumstere rundt på mit værelse om morgenen.Han er virkeligt en bølle, men hold nu op hvor er han samtidig super skøn når han hjælper med prokrastination ved blandt andet at ligge sig oveni ens bøger.


Men han er glad for nus, godbidder og desuden også super glad for at putte. Når man kan se hvor sød han er, hvordan kan man så andet end at elske ham?


2 kommentarer:

 1. Åh hvor er han bare fin :D
  Katte kan være noget så søde og pludselig forvandler de sig til en tasmansk djævel :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man ved aldrig helt hvad der lige får dem til at reagere sådan heller... Lige pludselig får de et blik i øjnene og så er der ellers bare ballade altså! ;)

   Slet